Agraïments  
 

Buina és l'importància de les fonts consultades en un treball bibliogràfic? Doncs tota. El teu resultat depen del treball d'investigació que han fets molts d'altres abans que tu i de vegades t'has d'enfrontar amb petites (o grans) discrepàncies en algun aspecte i llavors has d'intentar confrontar versions i prendre partit o simplement descriure les diverses versions. Gràcies a totes les pàgines web, llibres i publicacions, fonts documentals públics i privats, museus i exposicions... que han fet possible aquest treball.

Pàgines web

11 Setembre 1714 . Una web que ha fet i està fent una gran tasca de recuperació de la nostra memòria col·lectiva.

Catalunya 1714. Història de l'independentisme català, arguments per l'independència, blogosfera nacionalista, escrits diversos i elements multimèdia

Barcelona 1714. Web amb força informació sobre els fets succeïts a l'entorn de l'11 de setembre.

La guerra de succesió. Web de Jordi Torrades amb informació sobre tota la guerra de successió, amb tàctiques, batalles, tropes i unitats...

Història de Catalunya. Amb el títol de "La Història de Catalunya juntant petites peces del trencaclosques" es pot trobar un bloc on es parla de la nostra història.

La paret de les auques. Auca de l'11 de setembre amb text de Joaquim Aloy i  il·lustracions de Miquel Esparbé.

Almansa. Web commemorativa del tercer centenari de la Batalla d'Almansa, domumentada per Herminio Gómez i sisenyada per Pascual Sánchez.

Comentarios de la guerra de España e historia de su rey Felipe V, El Animoso de Vicente Bacallar y Sanna (1725); edición y estudio preliminar de D. Carlos Seco Serrano.

 

 
   
 


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player