Grans sèries de la història

Dexter és una d'aquelles sèries que s'endinsen per uns terrenys inexplorats i que arrisca en la seva proposta i, per això mateix, té la capacitat de crear un nou gènere. És per això que ràpidament va convertir-se en sèrie de culte.

The Wonder Years (Aquellos maravillosos años) és una sèrie que ens transporta a finals dels '60 i començaments dels '70, amb la seva música, el seu convuls moment històric i el despertar a l'adolescència del seu protagonista, Kevin Arnold.

Sense8 és una sèrie inclassificable i apassionant a parts iguals, on 8 persones, disperses pel planeta i que no es coneixen de res, estableixen una estranya connexió i comencen a interactuar entre elles.

Mini sèrie que segueix a la companyia aerotransportada Easy, en el marc de la II Guerra Mundial, des de la seva creació fins a la dissolució un cop finalitzada de guerra. Band of Brothers és una obra mestre del seu gènere.

Homeland, la sèrie que ens mostra, amb tota cruesa, les interioritats de la CIA, la seva manera de situar-se per sobre del bé i del mal, en el context d'una política exterior intervencionista. Una tensa història d'operacions ocultes contra el terrorisme.

La prestigiosa i recordada sèrie The X Files va emetre's al llarg de 9 temporadas i ha tingut els seu espai al cinema en dues ocasions així com dues sèries derivades d'ella. Ara torna a la televisió amb una nova temporada 13 anys després de finalitzada la sèrie original.
 

The Big Bang Theory és una d'aquelles sèries destructura molt simnple però que resulten incombustibles amb el pas dels anys. Un grup de genis comparteixen diversions i universitat...
 

Joc de trons, una adaptació en format sèrie televisiva d'una existosa saga de llibres de l'escriptor George R.R. Martin.  
 

Walking Dead constitueix un gènere en ella mateixa, reinventant el cinema de zombis i dotant-lo d'una profunditat i una intensitat insòlites fins el moment.
 

Batllestar Galàctica una sèrie de ciència ficció nordamericana que ha esdevingut ràpidament sèrie de culte

 

Doctor Who és una sèrie britànica, sèrie que està batent tots els rècords de durada.

 

Alias, sèrie nordamericana composada per 105 episodis emesos entre els anys 2001 i  2006.

 

Doctor Slump és la sèrie d'anime japonès que va consagrar al seu dibuixant Akira Toriyama en tot el món.

 

La dimensió desconeguda és considerada per molta gent com la millor sèrie de tots els temps.

 

Els Simpson, una família americana de classe mitja que es resisteix a créixer. Més de 25 anys en antena ininterrompudament.
 

Cites que diversos personatges tenen en el marc de la ciutat de Barcelona.

 

Una interessant reflexió sobre la intel·ligència artificial i les seves interaccions amb els essers humans en un simulat entorn del far west


La història és fosca i estranya: els déus i les deesses de l’antiguitat es passegen per la terra, anònimament. Han perdut tota la seva gran aura de grandesa i tot el seu esplendor ... les divinitats no són res sense l’adoració dels fidels i això les impulsa a cercar, desesperadament, el reclam de la gent.